OM OSS

Vi handlar alla Svenska solceller direkt från fabriken vilket gör det enkelt att diskutera problem och utförande på produkterna direkt med tillverkaren det ger oss också garanti för att rätt material används. Vi har valt att använda oss av kända tillverkare på dom känsligaste detaljerna.

Våra svenska solceller är av märket ”Windon” och OEM-tillverkas för Windon på Swemodule AB, Sverige. Omriktaren tar vi från Steca, Deye eller Kaco i Tyskland som har mycket bra garantier och en hög kvalité. Fästmaterial tillverkas av Tranås Rostfria eller MAPAB, Sverige och kablar och kontaktdon kommer från OEM Tranås, Sverige.

Samtliga konstruktionsmaterial är väl behandlade och gjorda i antingen varmförzinkat material rostfritt eller aluminium, allt detta för ge garantier på minst 35 år.

Vi har valt att jobba med endast en storlek på våra svenska solcellspaneler för att få ner priserna till en riktigt bra nivå även med ett högklassigt materialval. Kvantiteten är en mycket avgörande faktor på prislappen.

VI SOM JOBBAR HÄR

Ett starkt team med mångårig erfarenhet av solceller och energilösningar

ANDREAS STENBERG


Produktspecialist / projektsäljare
andreas.stenberg@suntex.nu
010-146 65 71

ADAM CARLSSON


Montageplanering
adam.carlsson@suntex.nu
010-146 65 77

FILIP BACKLUND


Försäljningschef
filip.backlund@suntex.nu
010-146 65 72

DENNIS SÖDERBERG


Produkt- och affärsutvecklare
dennis.soderberg@suntex.nu
010-146 65 74

PETTER SJÖSTRÖM


Montageplanering
petter.sjostrom@suntex.nu
010-146 56 78